Algemene Voorwaarden

    Algemene Voorwaarden

 

 • Garantie
  Leeratelier Nakovski staat garant voor de kwaliteit van het geleverd product. Leeratelier Nakovski garandeert dat een door Nakovski gemaakt product uniek is en nooit twee maal gemaakt wordt. Op alle artikelen biedt Leeratelier Nakovski garantie op productiefouten zoals, scheuren op naden en loslaten van stiknaden, het loslaten van studs, gespen, ritsen en andere fournituren. Houd er rekening mee dat de kleuren op je beeldscherm enigszins kunnen afwijken van de werkelijke kleuren (van het origineel product). Dit heeft te maken met de instellingen van uw beeldscherm.
 • Bestelling procedure
  Bestellen doet u eenvoudig door een e-mail te verzenden via ons contact/bestel pagina. U ontvangt dan zo snel mogelijk een bevestiging via e-mail van uw bestelling. Levertijden liggen tussen de 2 en de 5 werkdagen na ontvangst van uw betaling. Producten gemaakt door Nakovski zijn uniek, hierdoor kan het gebeuren dat het product die u wilt kopen net verkocht is. Mocht dat zo zijn, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.  Het  bestelde product wordt gedurende 5 dagen voor u gereserveerd. Artikelen zijn beperkt op voorraad en zolang de voorraad strekt.
 • Prijzen
  De prijzen van de producten zijn aangegeven bij het product cataloog. Voor bestelde producten welke nog op aanvraag gemaakt moeten worden, wordt de prijs van tevoren in overleg met de klant bepaald.
 • Betalingen
  Betalingen worden vooraf door de klant voldaan hetzij via bankoverschrijving t.n.v. V. Nakovski onder vermelding van het factuurnummer of, in het geval van afhalen met betaalpas, creditcard of contant. U draagt zelf zorg voor uw betaling. Zodra Leeratelier Nakovski uw betaling heeft ontvangen, wordt uw bestelling binnen 5 werkdagen naar u verzonden. Voor de producten op bestelling welke nog gemaakt moeten worden, wordt de levertijd in overleg met de klant bepaald.
 • Verzending en verzekeren
  Er worden géén verzendkosten berekend bij bestellingen binnen Nederland, tenzij anders aangegeven. Alle bestellingen worden geleverd via PostNL pakketdienst, het is mogelijk dat de bezorger vraagt om een handtekening voor ontvangst. In enkele gevallen kan alleen de geadresseerde tekenen voor ontvangst. Leeratelier Nakovski is niet aansprakelijk voor beschadiging, diefstal of verlies tijdens de zending. Mocht u zich tegen beschadiging, diefstal of verlies willen verzekeren, meldt dat dan van tevoren bij het opgeven van uw bestelling. De daaruit voortvloeiende kosten zijn voor rekening van de klant. De bestelling kan tevens persoonlijk worden afgehaald.
 • Retourneren
  Wanneer er onverhoopt een beschadiging geconstateerd is aan het product, dan zal Leeratelier Nakovski in overleg met de klant tot een oplossing komen. Hiervoor gelden de volgende voorwaarden: Wanneer het product bij ontvangst door de klant, beschadigd is, is deze verplicht dit binnen 3 dagen na ontvangst van het product te melden bij Leeratelier Nakovski (uitgezonderd beschadiging die ontstaan zijn door PostNL). Binnen 1 week na deze melding dient het product in bezit te zijn van Leeratelier Nakovski. Alle door Leeratelier Nakovski geleverde producten dienen in originele staat (ongebruikt) en in de originele verpakking te worden geretourneerd. Indien niet aan bovenstaande voorwaarden is voldaan, behoudt Leeratelier Nakovski zich het recht voor om retourzendingen te weigeren. De kosten van het retourneren zijn voor rekening van de koper.
 • Privacy
  Leeratelier Nakovski geeft geen persoonsgegevens van de klant door aan derden zonder toestemming van de klant. Leeratelier Nakovski gebruikt klantengegevens alleen ten behoeve van bestelling en eigen gebruik.
 • Copyright
  Ontwerpen en maken van de producten op deze website mogen niet zonder nadrukkelijke schriftelijke toestemming van Leeratelier Nakovski worden gekopieerd voor zakelijk of privé gebruik. Het copyright op de website, teksten, foto`s en andere uitingen is voorbehouden aan Leeratelier Nakovski. Anderen mogen er alleen mogelijk met toestemming van Leeratelier Nakovski gebruik van maken.
 • Diverse
  Voor meer informatie kunt u altijd telefonisch of  via email met ons contact opnemen.

Scharen Holsters & More ...

Wees als eerste op de hoogte van nieuwe producten, aanbiedingen en veel meer. Schrijf in voor de nieuwsbrief en krijg het nieuws.

K.v.K. 73734225
Assen, Nederland
Tel.: 31 652 088 260
Email: info@scharenholsters.com

scharenholsters.com © 2022 Leeratelier Nakovski